EM X Keramiek

Zuiverwater

EM-X Keramiek is een product dat eenvoudig kan worden ingezet voor een uitgebreid scala van toepassingen en processen. Het is een materiaal waarmee onder andere de kwaliteit van water kan worden verbeterd. Ook kan met EM-X Keramiek de kiemkracht van zaden en de groei van planten in positieve zin worden bevordert. Bij de aanpak van milieuproblemen, de productie van voedingsmiddelen, besparen van energieverbruik en het verbeteren van gezondheid voor bodem, gewas, dier en mens kan het eenvoudig worden ingezet en de resultaten zullen u verbazen.

Principe

De werkzaamheid van EM-X Keramiek is gebaseerd op het principe dat energie kan worden behouden en overgedragen door deze eigenschappen te binden in gebakken klei. Lees hier meer over ‘De kracht van resonantie’.

Producten

Op EM-X Keramiek die continu met water aanraking is kan kalkaanslag ontstaan. U kunt deze kalkaanslag verwijderen door de EM-X Keramiek 24 uur in Microferm te leggen en daarna met 1:10 water te verdunnen en net niet aan de kook te brengen gedurende 10 minuten.

ceramicssmallEM-X Gold Grijze keramiek holle cilinders (500 gram)

Voorbeelden van toepassingen:

 • 1 netje per 10.000 liter stromend water
 • 12 stuks in een washandje naaien en met elke wasbeurt in de was machine mee draaien
 • 12 stuks aan een stevig stuk nylon draad boven in de vaatwasser leggen
 • 12 stuks in de waterkoker
 • 12 stuks op de fruitschaal
 • 3 in elke bloempot of bloemenvaas
 • 12 stuks aan een nylondraad en in de bloemengieter hangen
 • 1 netje in de regenton

Houdbaarheid: ca. 10 jaar

 

KermiekbadvormEM X Keramiek badpop

Plak de badpop onder de waterlijn en wanneer mogelijk onder de kraan zodat het water er langs kan stromen tijdens het vullen van het bad.

Houdbaarheid: ca. 10 jaar

Keramiekkoudwatervorm_000

EM-X Gold Keramisch vorm voor koude dranken

Leg de koudwater vorm

 • in de water of sapkan
 • op de bodem van het aquarium
 • in de bloemengieter

Houdbaarheid ca. 10 jaar.

 

EM-X Gold Keramiekpoeder voor verf (500 gram)

Meng 1-2 % poeder van het gewicht of volume door de verf of saus. Zeef de poeder zorgvuldig over een fijne zeef voordat het door de verf wordt gemengd. Dit zorgt ervoor dat er minder gevaar is voor korrelvorming in het scholderwerk. Desondanks kan het mogelijk zijn dat u deze zeer fijne korrel terug ziet in het schilderwerk.

 

EM-X Gold keramiek poeder voor beton (500 gram)

Meng 1-2 % poeder van het gewicht of volume door de het beton. Zeef de poeder zorgvuldig over een fijne zeef voordat het door het beton wordt gemengd. De poeder wordt zo luchtig en laat zich beter mengen.

 

Super Cera C PoederEM-X Keramiek poeder voor algemeen gebruik (Super Cera C, 1000 gram)

Meng 1-2 % poeder van het gewicht of volume door bijvoorbeeld potgrond, klei om mee te boetseren, handcrème of andere zalf of lijm.

Zeef de poeder zorgvuldig over een fijne zeef voordat het wordt gemengd.